Beoordelingen van Bakhuis Con Amore De Bilt

Recente recensies van Bakhuis Con Amore De Bilt

5 sterren na 201 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, rijkelijk belegd! Knapperige, smaakvolle bodem. Daar kunnen andere pizzabakkers nog wat van leren. En keurig op tijd bezorgd.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, vooral de groente en die met tartuffo. Niet te zout of te vet en lekker dun deeg. Jammer dat ze geen carpresse pizza met verse pesto hebben. De rucola doe we erbij kregen rook niet vers, vandaar 4 sterren. Bezorger was er ook snel (binnen 40 minuten in Bilthoven).

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een hele, lekkere pizza!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk, heerlijke bodem, goede smaken in de topping!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza's ooit, echt een aanrader.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op Koningsdag was het zo druk dat we ze later bezorgd kregen dan gehoopt, maar wat hebben we er daarna heerlijk van gesmuld!!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Korsten waren erg hard. En weinig smaak aan de pizza helaas.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met smaakvolle bodem. Het was de eerste keer dat wij hier hebben besteld, we gaan dit zeker vaker doen. Zeer aan te bevelen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was lekker, maar eigenlijk iets te zout, en te vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zoals pizza is bedacht: knapperige korst en zachte, smaakvolle vulling. Heerlijk!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik houd er niet van om negatieve beoordelingen te schrijven maar er wordt op andere mail niet gereageerd. Helaas ontvingen wij afgelopen zaterdag in plaats van een Pizza di Parma(13 euro) een Pizza Margerita( 8 euro) . Een grote teleurstelling dus. De pizza's zijn heerlijk maar de service dus helaas niet goed dit keer:(

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza's. Perfecte bodems.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s kwamen laat. De bezorger was op pad gestuurd met een kapotte e—bike waardoor het lang duurde voor de bestelling er was. De pizza’s waren door de lange fietstocht lauw. De smaak was goed, dat het beter kan weten we. Vorige week waren de pizza’s lekkerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was precies op tijd. De pizzabodem was heel zacht en daardoor minder smaakvol. De salami was wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader. Heerlijke pizza,s lekker warm en op de afgesproken tijd bezorgd.Top

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst kon de bezorger mijn woning niet vinden, toen bleek dat ik de verkeerde pizza had geleverd (met vlees, en dat eet ik niet) en vervolgens tevergeefs proberen te bellen, ook een email gestuurd, maar ook daar vooralsnog geen reactie op gekregen

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een heerlijke, super verse pizza en niet te vergelijken! Het enige minpuntje vind ik dat er best weinig toppings op zitten. Dat had ik de vorige keer bij de parmaham (3 plakjes voor de hele pizza) en deze keer met de extra toppings die ik had besteld op mijn salami pizza. €1,50 per topping en dan maar een paar schijfjes paprika en 5 champignon plakjes... Dat viel echt tegen, dus zeker een puntje om te upgraden! Meer toppings voor je geld of de prijs omlaag :-)

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, vers gebakken! De moeite waarde om te bestellen. Ik kan niet wachten om na corona een keer in het mooie restaurant te eten. Of om zelf pizza's te leren bakken.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is nog nooit zo snel geweest van de Italiaan, ongeveer 15 minuten.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, bestelling snel klaar. Een aanrader voor iedereen!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza, zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette Levering, goed op tijd. Pizza nog gloeiend heet, goed belegd. Gewoon lekker!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizzas, snel bezorgd, zelfs eerder dan gezegd. Lekkere bodem, goed belegd maar niet te zwaar. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je betaalt 2x zoveel als bij new york pixza, maar iedereen die wel eens in italië is geweest zal dit echt niet waarderen. Geen aanrader dus. Was bovendien al lauw bij binnenkomst

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere pizza's!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was vrij koud en niet krokant. Ik heb hem thuis nog even in de oven gezet om op te warmen (en krokant te worden). Bezorging was netjes op tijd maar van de 'contactloze' bezorging kwam niets terecht, koerier moest hem uit de tas halen en overhandigen.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit pizza’s, heerlijke smaken en keuzes en een goede bezorging!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizzas, warm bezorgd, altijd vriendelijk en de beste combinaties met toppings

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza en helemaal niet vet.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en netjes op tijd bezorgd.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Echte pizza zoals je het in Italië eet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s uit de Bilt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s!!!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza buiten Italië. TOP!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De knapperige bodem als in andere recensies waren bij ons ver te zoeken. Ze waren enorm slap en niet uit de hand te eten. Een teleurstelling

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoge kwaliteit. Wel heel erg dunne pizza's, met nogal weinig beleg.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krokant aan de rand, sappig van binnen, dunne bodem in het midden, zalig verse ingrediënten, snelle en vriendelijke bezorging, wat wil een mens nog meer?

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza uitstekend en erg lekker. Bezorging was aan de late kant (18:00 als tijd meegeven, 18:15 via de bevestiging en 18:30 daadwerkelijk geleverd).

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza, echt boven gemiddeld lekker en goed. En perfecte bezorging!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, lekkere pizza!!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza ziet er goed uit maar wel wat te doorbakken. Was erg moeilijk om ze te snijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rode ui werd zwarte ui

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeerlijke echte italiaanse pizza’s!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de tweede keer dat we pizza's bestelden bij Con amore. We hadden ons er erg op verheugd, omdat we de vorige keer zo blij verrast waren door de kwaliteit. Ze behoorden tot de lekkerste die we ooit hadden gegeten. Maar toen we deze keer de dozen openden, waren we erg teleurgesteld. De ingrediënten waren van de pizza af geschoven lagen in een bult aan één kant. Omdat we trek hadden, hebben we de vulling zelf weer over de pizza's verdeeld en ze zo opgegeten. Maar de beleving was daardoor helaas een stuk minder. Jammer ook voor de bakkers die hun best erop hebben gedaan.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein min puntje Bij de bestelling op geschreven pizza zonder spinazie Er zat toch spinazie op Maar daar val ik niet over Pizza was lekker

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik een Michelin ster zou mogen geven voor een pizza... Dan zouden jullie er 3 krijgen. Wat een genot. Alleen al het deeg is voldoende om een smaaksensatie te krijgen. Echt top!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's (niet te vergelijken met New York pizza, of Domino's) en prima bezorging.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza! Wat mij betreft de beste van het dorp: lekkere bodem en verse groente.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waren al koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, inderdaad geen plofpizza en een heerlijke bodem en dito tomatensaus. Wel weinig daarvan, net als de kaas. Teramisu was ook niet erg veel maar wel erg lekker. Bezorging iets te laat.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste en beste pizza uit de buurt. Altijd stipt met bezorgen. Wel soms mail van weekend menu die echt lekker zijn. Dat er een verkeerde toetje bij zit. Even bellen en dan wordt hij alsnog snel bezorgd. 👍

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Verse ingrediënten en dat proef je. Ook een lekkere dunne bodem.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza’s en keurig op tijd bezorgd. We bestellen zeker nog een keer!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is heel goed. Lekker knapperige pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was top! Enorm goede prijs-kwaliteit, ik ga zeker vaker bestellen.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem zeer goed.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weekmenu perfect. Prosciutto e fungi ,goed van smaak maar matig belegd. Algemeen voor herhaling vatbaar.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een zalige pizza's! De porties rucola vond ik veeeeel te klein en de plastic verpakking ervan kwalijk. Als dat verbetert, bestel ik nog eens.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's! Ik vraag me alleen af of we niet per ongeluk de kleine salade caprese hebben gekregen, want het was echt een heel kleine portie.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en perfect op tijd geleverd. Een aanrader

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en erg snel bezorgd!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, de tartufo is een aanrader, zacht van smaak en bodem ging helemaal op. Fijn dat we een goede pizzeria hebben nu in De Bilt

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd. Lekkere pizza.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt kwaliteit en heerlijke bodem, mijn kinderen blijven ervan eten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke echte Italiaanse pizza’s!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s. Er zat weinig tomatensaus op de pizza’s. Veel minder dan eerder. Dat was jammer. Verder lekker

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekkere pizza, wat ons betreft een echte Italiaanse met dunne knapperige bodem en niet teveel beleg.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top! Heerlijk verrassende pizza’s 😋!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld, heerlijke pizza's en snelle bezorging!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, niet te vet, knapperige rand

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's. Veel smakelijker dan de bekende ketens als Domino's en New York. Bezorging was een half uur te laat door storing in hun systeem.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrr! We hebben erg genoten! Voor herhaling vatbaar, wij komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heel lekker en werd snel bezorgd. De temperatuur had wat hoger gemogen, maar hoe dan ook ga ik voortaan mijn pizza's bij Con Amore bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de beste pizza’s die ik ooit gegeten heb. Fantastisch luchtige bodem. Ik had zelf gekozen beleg (tomatensaus, gorgonzola, ui, olijven artisjok, walnoten) en mijn vriend de pizza Verde met extra gorgonzola. Beide waren een ware smaakexplosie. Maakt een trip naar Italië overbodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren heerlijk, al vind ik persoonlijk dat de korst iets minder breed mag zijn en de saus dus iets verder naar de rand mag doorlopen. Nu is het wel heel veel korst/brood. Verder had ik 2 mini tiramisu besteld (1 in het menu en 1 los), maar heb er maar 1 ontvangen. Geen probleem, kan gebeuren.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, 9 uit 10. Met nog iets meer kaas zeker een 10, dus die bestellen we er volgende keer bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza en top levering! Komen snel weer terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van De Bilt! Smaakt goed, op tijd bezorgd. Had net iets warmer gemogen maar verder helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere pizza! Aanrader!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor de Bilt! Super pizza en strakke bezorging!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren lekker. De mini tiramisu vond ik wel heel erg klein.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De smaak en kwaliteit vd pizza’s was heel goed! Heel erg fijn was dat de parmaham en rucola apart geleverd werden. Bodem was precies de goede dikte. Rand zou iets dunner mogen en persoonlijk zeg ik minuutje korter in de oven. Heb de pizza workshop bij jullie gevolgd (was erg leuk en leerzaam)! , maar rand was best donker en en vrij hard. Misschien optie in punten snijden toevoegen. Mede door de wat te harde korst ging dat heel erg moeilijk. Tip: het is handwerk dat weet ik, maar er zat redelijk verschil in de pizza’s qua grootte. Wel fijn dat jullie ze pas bakken op het moment dat de klant binnenkomt om te halen. Al met al is hier met smaak van de pizza’s gegeten en komen we zeker terug! Jammer dat jullie niet in voordorp (bezorgen😢)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij met goede pizza’s in de Bilt!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, biologisch en erg lekker!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza. Krokante bodem en niet teveel maar wel smakelijke ingredienten.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere, echte Italiaanse pizza’s!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom onveranderd toppppppp Far best pizze’s Italië 🇮🇹 in een doos. Super bodem Smaakvol belegd Heet uit de doos Op tijd bezorgd

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Italiaanse pizza

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren lekker, echte Italiaanse bodem, maar helaas wel koud bij bezorging. Dit was overigens wel precies op de tijd dat gegeven was.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is een geweldige aanwinst voor de Bilt. Bestel hier je pizza!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk goede pizza’s in de Bilt!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 pizza’s besteld (matta en Parma met funghi). De levering was snel (ong. 25-30 min). En de pizza’s waren heerlijk! Een mooie dunne bodem en een mooie hoge knapperige rand. De pizza’s hadden veel diepgang in de smaak, heel mooi opgebouwd. En bovenal niet zo zout (zoals bij anderen nog weleens het geval is) dat je er gelijk een glas water achteraan nodig hebt. Wij gaan zeker nog een keer bestellen!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Italiaanse pizza netjes op de gewenste tijd bezorgd. Een aanwinst voor De Bilt.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte pizza krijg je hier! Lekkere bodem en verse ingrediënten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

48 uur laten ze het Napolitaanse deeg rijzen. Vakkundig wordt het deeg tot bodem geprepareerd. De balans in smaak en hoeveelheid beleg zorgvuldig gewogen. Geen Amerikaanse overdaad maar Italiaanse nuance. Dit is meer dan pizza, dit is smaak poëzie.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeeeerlijk! :)

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en keurige communicatie. Heel fijn!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende pizza. Jammer dat jullie niet op zondag open zijn.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Geweldige authentieke knapperige bodem! Ingrediënten allemaal erg vers. Alleen beleg mag wel iets royaler

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het deeg was heerlijk! De vier kazen los van elkaar waren ook heel lekker. De pizza was alleen veel te nat door de olie. Hij was daardoor ook zeer lastig te eten, want alle kaas viel er elke keer bijna in zijn geheel af.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kortom: Vers en heerlijk.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very delicious!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig, verse ingrediënten, heerlijke bodem en kakelvers uit de oven bezorgd!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere Pizza's waar veel zorg aan wordt besteed.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizzas, goede bodem, lekker beleg. Op tijd en warm. Zeer tevreden

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza (Capprioza), heerlijk deeg, verse ingredienten. Tip: telefoon ook opnemen met Bakhuis Con Amore

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza, wat een verschil met de andere pizzeria’s in de Bilt!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar helaas was de pizza matig/slecht. De bodem was slap en de vulling daarop was heel karig. Nu snap ik waarom je bij online bestelling de keuze krijgt om tegen betaling extra's aan de pizza toe te voegen

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee heerlijke pizza's, Pugliese en Prosciutto e funghi. Afhalen Corona proof. Kortom een aanrader!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi concept, duidelijke website, vriendelijke bezorging en heerlijke pizza’s met verse ingrediënten en rijkelijk beleg. Geen vette natte zooi.. Wat een verschil. Echt een aanrader!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, vriendelijke medewerkers!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke & mooie pizza’s voor een betaalbare prijs! De gekonfijte uien waren heerlijk op de pizza!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza's, restaurantwaardig, zou ik zeggen dus lekkerder dan andere afhaalpizza's!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd binnen 20 min. Aardige bezorger. Wacht met de pizza in de warmte box tot dat je open doet. Heel netjes! Zeker vaker bestellen. Lekker pizza!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met echte Italiaanse bodem!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Best pizza in De Bilt in our opinion! Thin dough, nice and crispy, with a chewy texture. The toppings are good quality and not too salty. We tried almost all of them, but Capriciosa and Margherita are definitely our favourites.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dunne bodem, verse ingredienten. Niet vet. Erg lekker.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is hoe pizza hoort te zijn . Niet zo slappe hap als van Domino’s of New York

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza en focaccia met tiramisu toe! Focaccia mag iets minder zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Utrecht wat mij betreft :-)

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en perfect op tijd!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede verse pizza, goede bodem en heerlijke saus. De salade was voor mij net wat te zout. Cherrytomaten waren vergeten bij de bestelling. het was te proeven dat de panna cotta ruim van te voren is gemaakt. Hoe dan ook, fijne eerste ervaring. Ga er vaker eten

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top pizza, alleen jammer dat jullie nog niet in postcode 3522 bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knapperig aan de zijkant, heerlijke smaak, precies wat je van een goede pizza mag verwachten!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, lang niet zo'n lekkere op

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem was iets te korrelig/ruw en broodachtig voor mijn idee van een pizzabodem. De extra gekozen toppings van parmazaanze kaas, oregano en cherrytomaten vielen erg karig uit.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een training bij De Koffieschool en voorafgaand pizza laten bezorgen. Echt heerlijke pizza's. Precies goed belegd en een heerlijke bodem. Waande me even in Italië. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke pizzas ! Con amore genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was heerlijk. Leuke locatie in het park, ik kom zeker terug nu het terras geopend is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was op tijd klaar en smaakte goed!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza's. Alsof je weer even in Italië bent. Een absolute aanrader!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben in korte tijd al twee keer besteld bij Con Amore. Heerlijke pizza's met verse ingrediënten. We gaan hier zeker nog vaker pizza bestellen of afhalen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had op 21/5 een tartufo besteld maar de parmaham en rucola ontbrak. Was wel een kleine teleurstelling.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, vers bereid met eerlijke producten. Op tijd geleverd/af te halen. Een echte aanrader!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was aan de koude kant, maar na een paar minuten in de oven erg lekker.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig ingrediënten, maar heerlijke pizza's. Precies zoals de Italiaanse keuken dat doet :)

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede pizza's. Nummer 1 in Utrecht

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza’s

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede pizza, krokante bodem. Nog beter zouden ze zijn als de bodem iets minder zout zou zijn.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke pizza's. Smullen. Zoals ze horen te zijn.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza met knapperige bodem en rijkere smaak dan de gemiddelde afhaal/bezorg pizza's, voor een schappelijke prijs.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels bijna wekelijkse klant. Heerlijke pizza's!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

twee heerlijke pizza's ontvangen, korst was niet onze smaak, maar pizza was verder heerlijk! Lekker dan eentje van de grotere ketens!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld en wederom weer fantastisch lekker gegeten. We komen graag weer terug!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel blij met de keuzes in het menu, makkelijk besteld, vriendelijk geholpen bij afhalen, en super lekker gegeten. Binnenkort weer!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

pizza's en tiramisu erg lekker. pikante salami pizza was veel te pittig, daardoor niet eetbaar.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dag klussen hadden wij wel zin in een goede pizza, en hebben voor het eerst besteld bij Bakhuis Con Amore. Binnen 40 minuten na bestellen werd onze pizza al geleverd! Wat een service! De pizza's waren ook nog eens suuuper lekker. Een heerlijke dunne, krokante bodem met (volgens mij) verse tomatensaus en heel lekkere toppings! We gaan hier zeker nog een keer bestellen! (Wel nog een klein verbeterpuntje: de pizza's mogen een stuk warmer zijn bij levering. De onze waren nog niet koud maar ook niet heel warm meer..)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

OK service (bij gebruik van website chat), toen de site niet helemaal werkte als het moest. Producten werden echter wel in ander tijdsvak geleverd (aangegeven tussen 9:00-11:00; stonden 7:45 op de stoep). Maar goede kwaliteit producten en geweldig dat het thuisbezorgd kan worden (wij hebben gebruikt om een jarige vriend in Corona tijd te verassen), helemaal top! :)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza’s! Heel blij dat we jullie ontdekt hebben bij ons in de buurt!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader! Ik koos voor het weekmenu en heb heerlijk gegeten, de hoeveelheid was ook precies goed. Daarnaast stond de bestelling klaar op de afgesproken tijd. Het personeel ook erg vriendelijk. Keep up the good work!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Smaakvolle ingrediënten en bodem is perfect, aanradertje!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza’s! De toetjes waren oké, maar leken niet zo vers, dat was jammer.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede pizza's en salade. Bezorging was prima, maar wel dik een kwartier later dan in de bestelbevestiging werd aangegeven. Ook was er geen rekening gehouden met mijn verzoek in het opmerkingenveld bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

smaak heerlijk, afgehaald en de helft van de pizza opgewarmd in pan ingewreven met olijfolie, was heel snel afgekoeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, een aanwinst voor de buurt!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza! Krokante bodem en royaal belegd. Een aanwinst voor de buurt!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Aardige mensen. Heerlijke pizza’s!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's smaakte heerlijk.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo’n lekkere Italiaanse pizza in tijden niet gegeten, super!! Bestelling was een kwartiertje later maar er werd keurig over gebeld. Nieuwe aanwinst voor de buurt! Ps. de pikante salami is goed pikant 🌶🌶🌶

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza die ik in jaren heb gehad.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke pizza, tot nu toe de lekkerste ooit. Vergelijkbaar met hoe lekker ze in Italië zijn. Ga er zeker nog een keer bestellen.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, vers, op tijd gereed, vriendelijk

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst kennisgemaakt met dit fraaie bakhuis. Uit alles blijkt dat er Con Amore gewerkt wordt hier. De perfecte service, de fantastische kwaliteit van pizza én salade én het zorgvuldige telefoontje de dag erna. Complimenten van ons! We zullen jullie zeker aanbevelen.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, met krokante bodem. Een absolute aanrader!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke pizza's! We hadden gekozen voor de Tonno en vegetarische pizza (met extra gefrituurde aubergine en paddenstoelen, aanrader!). De bodems zijn heerlijk krokant en dun en de pizza's waren nog goed heet bij bezorging. Bezorging was ook precies op tijd. Ik beveel Con Amore van harte aan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hallo! Net de allerlekkerste pizza ooit gegeten. Ze maken de pizza met zoveel mogelijk verse ingrediënten uit de stadstuin van Park Transwijk. En het allermooiste? Het verhaal achter Con Amore. Ik ben fan, tot snel!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar om af te halen. Vriendelijk personeel een vooral: in geen tijden zo'n lekkere pizza gegeten!!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Waren lekkere pizza's!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker met knapperige bodems. Bezorging was stipt op tijd maar ze waren de parmaham vergeten. Die hebben ze gelukkig snel nagebracht. Top!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza, ik denk wel een van de lekkerste die ik ooit heb gegeten. Ik blijf hier zeker bestellen!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating